• Honden komen van Pluto
Honden komen van Pluto is het unieke verhaal van Bert van Straten over de relatie tussen mens en hond. Bert van Straten is hondentrainer en oprichter van wat Europa’s grootste trainingscentrum voor honden zal worden: Pack Leader Training & Transformation Center.

Zijn bijzondere gaven en ervaringen hebben geleid tot een visie op de opvoeding van honden die voor alle liefhebbers en eigenaren van honden een openbaring kan zijn. Daarom heeft hij zijn visie in dit boek op papier gezet: zodat eenieder die van zijn of haar hond houdt, de weg kan vinden naar een fijne, ontspannen relatie met dat grappige, trouwe maar soms ook onbegrijpelijke gezelschapsdier: De Hond!

Zorg voor natuur en milieu
Het boek is gedrukt met de grootst mogelijke zorg voor natuur en milieu! De seals zijn bijv volledig plantaardig (ipv olie basis) en van het papier is bijna bekend van welke boom het is gemaakt. Een duurzaam, zorgvuldig en professioneel Nederlands product wat past binnen de filosofie en werkwijze van het Pack Leader Training And Transformation Center.

Ik hoop met dit boek mijn steentje bij te dragen aan het welzijn van honden én hun baasjes!
Een tevreden team bestaat immers uit twee gelukkige individuen!
 - Bert van Straten

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Honden komen van Pluto

  • Model: Boek
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €19,95

  • Excl. BTW: €18,82

Tags: boeken